Udsøgt udvalg

De bedste priser

Gratis hjemmelevering v. køb over 889,-

Tilbud

Luigi Voghera Barbaresco Cotta

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

På lager

Land
Italien
Område
Piemonte
Producent
Luigi Voghera
Underområde
Babaresco
ÅRGANG
2016
Drue
Nebbiolo
Indhold
0,75 ml
Beskrivelse

Kort beskrivelse

Luigi Voghera Barbaresco "Cotta" er en elegant og kompleks rødvin, lavet på Nebbiolo-druer. Den byder på aromaer af mørke bær, roser og krydderier, med en velstruktureret krop, bløde tanniner og en lang eftersmag.

Lang beskrivelse

Luigi Voghera Barbaresco "Cotta" repræsenterer essensen af det prestigefyldte Barbaresco-område, kendt for sine fremragende Nebbiolo-vine. Denne vin er et strålende eksempel på, hvordan terroiret og dedikeret vinproduktion kan skabe en kompleks og nuanceret oplevelse.

Ved første øjekast præsenterer vinen sig med en dyb granatrød farve, der afslører dens intensitet. Aromaerne åbner med en bouquet af mørke bær som kirsebær og brombær, suppleret af florale nuancer af roser og en let krydret karakter, der stammer fra modningen på egetræsfade.

Smagen er fyldig og velstruktureret med bløde, modne tanniner, der giver en luksuriøs mundfornemmelse. Den friske syre bidrager til vinens livlighed og balance, hvilket gør den til en fornøjelse at nyde. Eftersmagen er lang og kompleks, med nuancer af tørrede frugter og krydderier, der efterlader et varigt indtryk.

Luigi Voghera er kendt for sin respekt for traditioner og terroir, og Barbaresco "Cotta" er ingen undtagelse. Denne vin er ideel til at ledsage kraftige retter som lam, vildt eller rige pastaretter med tomatsauce, men kan også nydes alene for at værdsætte dens finesse og kompleksitet. Med sit store aldringspotentiale vil denne vin fortsætte med at udvikle sig i flasken over de kommende år, hvilket gør den til et uundgåeligt valg for både vinelskere og samlere.

Relaterede varer
Copyright Wine Collector 2024. All Rights Reserved
user
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Produkter du måske vil kunne lide
Produkter du måske vil kunne lide