Udsøgt udvalg

De bedste priser

Gratis hjemmelevering v. køb over 889,-

Tilbud

Taylor's 20 Year Old Tawny Port

Original price was: 469,00 kr..Current price is: 369,00 kr..

På lager

Land
Portugal
Område
Douro
Producent
Taylors
Indhold
75 cl.
Beskrivelse

Taylor's 20 Year Old Tawny Port

Oplev den fortryllende verden af Taylor's 20 Year Old Tawny Port, en eksklusiv og velafbalanceret portvin fra et af de mest anerkendte navne inden for vinproduktion i Portugal. Denne tawny portvin er en ægte repræsentant for Douro-dalen, hvor den er skabt med omhu og præcision, der kun kan komme fra mere end 300 års erfaring.

Smagsprofil:
Taylor's 20 Year Old Tawny Port præsenterer en kompleks aroma af nødder, karamel og tørrede frugter, der vækker sanserne. Den har en rig, fyldig smag med noter af valnødder, mandler og subtil vanilje, der er perfekt balanceret med en behagelig sødme og en elegant finish. Den velstrukturerede syre giver en forfriskende kontrast, som gør den ideel som en dessertvin eller til at nyde alene.

Farve og udseende:
Vinens smukke, ravfarvede nuance afspejler dens lange modningstid, som sker i store fade. Det klare og glitrende udseende vidner om kvaliteten og håndværket bag denne exceptionelle vin.

Serveringsanbefaling:
Taylor's 20 Year Old Tawny Port er perfekt at nyde ved stuetemperatur eller let afkølet. Den er ideel til at servere sammen med nødder, ost eller chokoladebaserede desserter, og den fungerer også fremragende som afslutning på et måltid.

Anbefalinger:
For at få den bedste oplevelse, anbefales det at servere vinen i et passende glas for at fremhæve de komplekse aromaer. Den kan nydes nu, men vil også udvikle sig yderligere over tid, hvis den opbevares korrekt.

Ratings:

Wine Enthusiast: 93 point

Decanter: 94 point

Wine & Spirits Magazine: 94 point

Tim Atkin: 94 point

Tom Cannavan: 93 point

Relaterede varer
Copyright Wine Collector 2024. All Rights Reserved
user
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop