Udsøgt udvalg

De bedste priser

Gratis hjemmelevering v. køb over 889,-

2022 Galatrona Merlot Toscana IGT Tenuta di Petrolo

1.069,00 kr.

På lager

Land
Italien
Område
Toscana
Producent
Petrolo
ÅRGANG
2022
Drue
Merlot
Indhold
75 cl.
Beskrivelse

2022 Galatrona Merlot Toscana IGT Tenuta di Petrolo

2022 Galatrona Merlot Toscana IGT, Tenuta di Petrolo er en fremragende repræsentant for det toscanske terroir, der præsenterer enestående kvalitet og dybde. Denne vin er fremstillet udelukkende af håndplukkede Merlot-druer, der vokser på de solbeskinnede skråninger omkring Tenuta di Petrolo, kendt for deres unikke jordbund og mikroklima.

Den har en dyb, rubinrød farve og en kompleks aroma, der byder på noter af modne kirsebær, solbær og blommer, suppleret af hints af chokolade, vanilje og krydderier fra modningen på egetræsfade. På ganen imponerer Galatrona med sin fyldige og velafbalancerede smag, hvor bløde, silkebløde tanniner kombineres med en frisk syre, hvilket giver vinen en lang og elegant eftersmag.

Madparring: Denne vin er ideel til at ledsage rige retter som grillet kød, vildt, pastaretter med tomatsauce eller kraftige oste, hvilket gør den perfekt til både hverdagsmiddage og festlige lejligheder.

Lagringspotentiale: 2022 Galatrona har et godt lagringspotentiale, hvilket gør den til en fremragende investering for vinelskere, der ønsker at opleve, hvordan vinen udvikler sig over tid.

Ratings:

Drinks Business: 99 point

Relaterede varer
Copyright Wine Collector 2024. All Rights Reserved
user
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop