Udsøgt udvalg

De bedste priser

Gratis hjemmelevering v. køb over 889,-

2007 Comtes de Champagne Taittinger Giftbox

2.499,00 kr.

På lager

Land
Frankrig
Producent
Taittinger
ÅRGANG
2007
Indhold
75 cl.
Beskrivelse

2007 Comtes de Champagne Taittinger Giftbox

Denne champagne er en bemærkelsesværdig champagne, der eksemplificerer den luksus og finesse, som Taittinger er kendt for. Denne vintage er lavet udelukkende af Chardonnay-druer fra de fineste vinmarker i Champagne-regionen, hvilket gør den til en Blanc de Blancs med en bemærkelsesværdig karakter.

Champagnen præsenterer en strålende gylden farve og en elegant perlage, der fremhæver dens finesse. Duften er kompleks og indbydende, med noter af citrusfrugter, pærer, hvide blomster samt en let nuanceret duft af brioche og ristede nødder, der skyldes den lange lagring på gærceller.

På ganen imponerer den med sin cremede tekstur og en perfekt balance mellem friskhed og kompleksitet. Smagen er livlig med en sprød syre, der giver en behagelig mineralitet og en lang, vedholdende eftersmag. Denne champagne er ideel til festlige anledninger, der kræver noget ekstraordinært, og vil uden tvivl imponere både vinelskere og nybegyndere.

Præsenteret i en elegant gaveæske, gør 2007 Comtes de Champagne Taittinger til en perfekt gave til særlige lejligheder, såsom bryllupper, jubilæer eller jubilæer. Den kombinerer håndværk af høj kvalitet med en tidløs elegance, hvilket gør den til en uforglemmelig oplevelse.

Relaterede varer
Copyright Wine Collector 2024. All Rights Reserved
user
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Produkter du måske vil kunne lide