Udsøgt udvalg

De bedste priser

Gratis hjemmelevering v. køb over 889,-

Lara O Tinto Crianza 2020, Territorio Luthier

179,00 kr.

På lager

Land
Spanien
Område
Ribera del Duero
Producent
Territorio Luthier
ÅRGANG
2020
Drue
100% Tempranillo
Indhold
75 cl.
Beskrivelse

Lara O Tinto Crianza 2020, Territorio Luthier

Lara O Tinto Crianza 2020 er en charmerende og velafbalanceret rødvin fra det berømte vinområde i Spanien. Vinen er lavet på en blanding af lokale druesorter, som giver den sin karakteristiske dybde og kompleksitet. Den præsenterer en rig, rubinrød farve og en bouquet af modne røde frugter, som kirsebær og hindbær, ledsaget af krydderier og nuancer af vanilje fra modningen på egetræsfade.

Smagen er fyldig og struktureret med bløde tanniner, der skaber en behagelig mundfornemmelse. Den friske syre gør vinen livlig og indbydende, hvilket resulterer i en lang og harmonisk eftersmag. Den er ideel til at ledsage en række retter, fra grillet kød til tapas og modne oste, hvilket gør den til et perfekt valg til både hverdagsmåltider og festlige lejligheder.

Denne vin har også et godt lagringspotentiale, hvilket betyder, at den kan udvikle sig yderligere med tiden og tilføje endnu flere nuancer til sin smagsprofil. En fremragende repræsentant for moderne spansk vinproduktion, som vidner om både kvalitet og håndværk.

Relaterede varer
Copyright Wine Collector 2024. All Rights Reserved
user
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop