Udsøgt udvalg

De bedste priser

Gratis hjemmelevering v. køb over 889,-

Clos de Vougeot Grand 2022, Louis Billard

4.149,00 kr.

På lager

Land
Frankrig
Område
Bourgogne
Producent
Louis Billard
ÅRGANG
2022
Drue
Pinot Noir
Indhold
75 cl.
Beskrivelse

Clos de Vougeot Grand 2022, Louis Billard

Clos de Vougeot Grand Cru 2022 er en storslået repræsentant for Bourgognes mest anerkendte vinmarker. Som en Grand Cru-vin af højeste kvalitet, produceres denne vin udelukkende af de fineste Pinot Noir-druer fra den historiske Clos de Vougeot-mark.

Aroma og smag: Vinen præsenterer en dyb rubinrød farve og en kompleks bouquet med rige aromaer af mørke bær som sorte kirsebær, solbær og blommer, der komplementeres af subtile nuancer af krydderier, jordagtige noter og en let røgelse. Smagen er fyldig og velstruktureret, med silkebløde tanniner, en livlig syre og en forbløffende længde i eftersmagen. Vinen opnår en perfekt balance mellem frugtighed og dybde, hvilket gør den både indbydende og komplekse.

Vinifikation: Vinen er omhyggeligt vinificeret med druer fra ældre vinstokke, der giver en koncentreret smagsoplevelse. Efter en skånsom presse og fermentering modner vinen på franske egetræsfade, hvilket tilføjer lag af kompleksitet og nuance til den endelige vin.

Madparring: Clos de Vougeot 2022 er ideel til at ledsage kraftige retter som grillet oksekød, vildt eller en klassisk coq au vin. Den passer også perfekt til rige, lagrede oste, hvilket gør den til en fremragende vin til festlige lejligheder eller specielle middage.

Lagringspotentiale: Denne vin har et betydeligt lagringspotentiale, hvilket gør den til en værdifuld tilføjelse til enhver vinkælder. Med tiden vil den udvikle endnu mere komplekse smagsnuancer, hvilket gør den til et ideelt valg for vinelskere, der værdsætter kvalitet og håndværk.

Relaterede varer
Copyright Wine Collector 2024. All Rights Reserved
user
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop