Udsøgt udvalg

De bedste priser

Gratis hjemmelevering v. køb over 889,-

Hispania 2020, Territorio Luthier

359,00 kr.

På lager

Land
Spanien
Område
Ribera dek Duero
Producent
Territorio Luthier
ÅRGANG
2020
Drue
Tempranillo
Indhold
75 cl.
Beskrivelse

Hispania 2020, Territorio Luthier

Hispania 2020 fra Territorio Luthier er en udsøgt rødvin fra Ribera del Duero-regionen, skabt af et dygtigt blend af druesorterne Tempranillo og Albillo Mayor. Denne vin er et ægte udtryk for den spanske vintradition og det unikke terroir i området, hvor vinmarkerne ligger i en højde på 800 til 900 meter over havets overflade. Vinstokkene, hvorfra druerne høstes, er gamle og giver et lavt udbytte, hvilket resulterer i koncentrerede og komplekse vine med stor karakter.

Vinen er økologisk certificeret, og fremstillingsprocessen foregår med stor omhu og respekt for både naturen og traditionen. Druerne høstes manuelt for at sikre, at kun de bedste bær kommer i produktionen. Efter høsten gennemgår vinen en gæring på naturlig gær, efterfulgt af en lagring på franske egetræsfade i flere måneder, hvilket tilfører vinen dybde, finesse og en smuk balance mellem frugt og fad.

I glasset præsenterer Hispania 2020 sig med en intens, dyb rød farve, der næsten gløder. Aromaerne er rige og komplekse, med noter af modne røde og sorte frugter som kirsebær, solbær og brombær, der smelter sammen med subtile hints af krydderier, tobak, røg og lette florale undertoner. Duften afslører også diskrete noter af kakao og vanilje, der stammer fra lagringen på egetræsfadene.

Smagsoplevelsen er lige så imponerende som aromaen. På ganen har vinen en fyldig og fløjlsblød tekstur med modne, men velintegrerede tanniner. Den er dybt koncentreret med en flot struktur og en fin syre, der giver friskhed og balance. Smagsnoterne af mørke frugter blandes med krydrede nuancer og en let mineralsk kant, som giver vinen en ekstra dimension. Eftersmagen er lang og vedvarende med en harmonisk afslutning, der gør, at vinen bliver ved med at udvikle sig i glasset.

Hispania 2020 er en ideel ledsager til et bredt udvalg af retter. Den passer perfekt til retter som grillet eller braiseret rødt kød, vildtretter, stegte grøntsager og fyldige pastaretter. Den kan også nydes sammen med modne oste eller charcuteri, hvor dens dybe og komplekse smagsprofil virkelig kommer til sin ret.

Denne vin er ikke kun et udtryk for vinmagerens store håndværk, men også for de naturlige og historiske betingelser, som Ribera del Duero-regionen byder på. Det er en vin, der kombinerer tradition og innovation, og som med sin raffinerede karakter vil begejstre enhver vinelsker.

Relaterede varer
Copyright Wine Collector 2024. All Rights Reserved
user
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop