Udsøgt udvalg

De bedste priser

Gratis hjemmelevering v. køb over 889,-

Chassagne-Montrachet 1. Cru "Les Chaumées Clos St. Abdon" 2022, Domaine Philippe Colin

999,00 kr.

På lager

Land
Frankrig
Område
Bourgogne
Producent
Domaine Philippe Colin
ÅRGANG
2022
Drue
Chardonnay
Indhold
75 cl.
Beskrivelse

Chassagne-Montrachet 1. Cru "Les Chaumées Clos St. Abdon"
2022, Domaine Philippe Colin

Oplev elegance og kompleksitet i Chassagne-Montrachet 1. Cru "Les Chaumées Clos St. Abdon" 2022 fra det anerkendte Domaine Philippe Colin. Denne eksklusive hvidvin kommer fra de prestigefyldte vinmarker i Bourgogne, kendt for at producere nogle af verdens fineste Chardonnay-vine.

Årgang 2022 fra Domaine Philippe Colin stammer fra Chassagne-Montrachet.

Hos Philippe Colin er der styr på tingene. Når man besøger vingården, bemærker man straks, hvor ordentligt alting er. Denne sans for orden og hygiejne går igen i hans vine, som afspejler denne omhyggelighed. De er store, velbalancerede og har en vis fylde, som kan beskrives som fuldkommen perfekte. Ingen skævheder, ingen vaklen, ingen overdrevet syre eller for varm frugt. Al hans vin er et udtryk for fremragende håndværk, hvor terroir bliver til præcisionsperfekt vin i verdensklasse.

Smagsnoter:

Årgangen 2022 præsenterer en smuk buket af friske citrusfrugter, hvide blomster og en subtil mineralitet, som afspejler terroiret i Chassagne-Montrachet. På ganen afsløres lag på lag af komplekse smagsnuancer såsom saftigt grønt æble, moden pære, hint af stenfrugt og en elegant indslag af eg, som balanceres perfekt med vinens naturlige syre. Afslutningen er lang og vedvarende, med en delikat, smøragtig tekstur.

Produktion:

Domaine Philippe Colin lægger stor vægt på tradition og håndværk i vinproduktionen. Druerne til denne vin er nøje udvalgt fra "Les Chaumées Clos St. Abdon" vinmarken, en af de mest respekterede Premier Cru-lokationer i Chassagne-Montrachet. Vinen er gæret og modnet på egetræsfade, hvoraf en del er nye, for at tilføre dybde og kompleksitet uden at overmande vinens naturlige elegance.

Madparring:

Denne vin er en perfekt følgesvend til raffinerede retter som grillet hummer, kammuslinger med en citronsmør sauce eller en cremet risotto med trøfler. Den er også fremragende alene som en udsøgt aperitif.

Opbevaring:

Chassagne-Montrachet 1. Cru "Les Chaumées Clos St. Abdon" 2022 har et stort lagringspotentiale. Vinen vil udvikle sig og få endnu mere kompleksitet over de næste 5-10 år, men kan også nydes nu af dem, der foretrækker en frisk og ungdommelig Chardonnay.

Udforsk denne exceptionelle vin fra Domaine Philippe Colin, og oplev det bedste, Bourgogne har at tilbyde.

Relaterede varer
Copyright Wine Collector 2024. All Rights Reserved
user
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Produkter du måske vil kunne lide