Udsøgt udvalg

De bedste priser

Gratis hjemmelevering v. køb over 889,-

Cloudy Bay Chardonnay 2021

299,00 kr.

På lager

Land
New Zealand
Område
Marlborough
Producent
Cloudy Bay
ÅRGANG
2021
Drue
Chardonnay
Indhold
75 cl.
Beskrivelse

Cloudy Bay Chardonnay 2021

Cloudy Bay Chardonnay 2021 er en elegant og kompleks hvidvin fra Marlborough, New Zealand. Denne vin er et klassisk eksempel på Chardonnay-druens potentiale, når den dyrkes i et køligt klima som Marlboroughs. Vinens bouquet er fyldt med aromaer af modne frugter som pære og stenfrugt, kombineret med subtile noter af citrus og hvide blomster. Smagen er velafbalanceret med en cremet tekstur, fine mineraler og en forfriskende syre, som gør den til en fremragende ledsager til lette fiskeretter, skaldyr og fjerkræ.

Producenten:

Cloudy Bay er en af New Zealands mest anerkendte vingårde, grundlagt i 1985 af David Hohnen og winemaker Kevin Judd. Beliggende i Marlborough-regionen, har Cloudy Bay været med til at sætte New Zealand på verdenskortet som en førende producent af Sauvignon Blanc. Ud over deres berømte Sauvignon Blanc producerer Cloudy Bay også fremragende Chardonnay og Pinot Noir. Vingården har dedikeret sig til bæredygtige dyrkningsmetoder og arbejder med lavere udbytter for at sikre høj kvalitet af druerne.

Område:

Cloudy Bay råder over 163 parceller med vinstokke i Marlborough, hvor jorden og klimaet er ideelle for dyrkning af Sauvignon Blanc og Chardonnay. De stenet, sandet jord og det maritime klima bidrager til vinens karakteristiske friskhed og mineralitet. I Central Otago, hvor Cloudy Bay også har vinmarker, er terroiret præget af leret og siltet jord, som giver deres Pinot Noir en silkeblød tekstur og komplekse tanniner.

Cloudy Bay Chardonnay 2021 er således ikke bare en vin, men en oplevelse af Marlboroughs unikke terroir og Cloudy Bays dedikation til kvalitet og innovation.

Relaterede varer
Copyright Wine Collector 2024. All Rights Reserved
user
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop