Udsøgt udvalg

De bedste priser

Gratis hjemmelevering v. køb over 889,-

Aalto PS Ribera Del Duero 2021

999,00 kr.

På lager

Land
Spanien
Område
Ribera del Duero
Producent
Bodegas Aalto
ÅRGANG
2021
Drue
Tempranillo
Indhold
75 cl.
Beskrivelse

Aalto PS Ribera Del Duero 2021

Aalto PS (Pagos Seleccionados) Ribera del Duero 2021 er en eksklusiv rødvin fra Aalto, som repræsenterer det ypperste fra Ribera del Duero-regionen i Spanien. Vinen er lavet på 100% Tinto Fino (Tempranillo) fra udvalgte, ældre vinmarker, hvilket resulterer i en dyb og intens rubinrød farve. Duften er kompleks og elegant med koncentrerede aromaer af modne sorte frugter som brombær og solbær, kombineret med subtile noter af krydderier, lakrids, chokolade og velintegreret egetræ fra lagringen på nye franske egetræsfade.

På ganen er Aalto PS 2021 kraftfuld og fyldig med en silkeblød tekstur og fine, modne tanniner. Smagen domineres af mørke frugter, kakao og mineralske undertoner, med en fremragende balance mellem friskhed og kompleksitet. Den lange, vedholdende eftersmag understreger vinens elegance og potentiale for lang tids lagring.

Aalto PS 2021 er en vin i topklasse, som egner sig til særlige lejligheder eller til at ledsage gourmetmåltider som grillet lam, oksekød, vildt eller trøffelbaserede retter. Denne vin kan nydes nu, men vil fortsætte med at udvikle sig i flasken i mange år.

Ratings:

Vinous: 95 point

Relaterede varer
Copyright Wine Collector 2024. All Rights Reserved
user
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop